Vi arbejder for den unge, og hjælper med at sætte drømme i system, derved hjælper vi med at skabe rammer om hverdagen så den gøres overskuelig.

Vi arbejder ud fra en aftale-model, dvs at den unge selv vælger sine mål og med os aftaler rammerne for at nå dertil. Vi går gerne utraditionelle veje, og tilpasser vores metoder til den enkelte.
Vi kan hjælpe dig med at rydde op i dit liv og skabe det ønskede førstehåndsindtryk.

De områder vi især arbejder med er:

  • Din daglige privatøkonomi
  • Din udstråling og sundhed
  • Dit personlige selvværd

Kontaktperson hos Vasik

Charlotte Birkkjær Christensen er uddannet socialpædagog og har været ansat i Vasik siden 2006. Hun står for vores mentoraftaler og er selv mentor, hun sikrer at aftalte mål og handleplaner udføres, og at løbende opfølgning og rapportering overholdes.

Vi fokuserer på det, I er bedst til

Ingen er født til succes, men med støtte, vejledning og motivering, kan alle opnå succes. Sammen tager vi de ekstra skridt der bringer os i mål, vores erfaringer viser, at når første succes er opnået, er der ikke langt til den næste, og den næste. Dette kræver dog en ekstra indsats – et skridt mere! Derfor kalder vi ordningen, ”The Extra Mile”, og vi er med hele vejen til mål.


Vores Mission er at nå de unge

Vagtbranchen har historisk set arbejdet med struktur og ansvar i mere end 300 år, i lige så lang tid har vi arbejdet med og for mennesker.

 

I middelalderen var det bla. vægterens opgave at vække gadens beboere så de mødte til tiden og kunne passe deres pligter.

 

Dyderne, strukturen og ansvaret har vi i dag kombineret med moderne pædagogiske værktøjer og skabt en fleksibel og personlig mentorordning.

"En uddannet mentor fra Vasik.."

“..er en erfaren person, en der har prøvet lidt af hvert og kender til livets udfordringer.”