Vores succes er vores medarbejdere!

Uddannelse, men også den rette holdning til faget, er afgørende for vores succes - og vi er nået langt. Men vi arbejder løbende på at gøre det endnu bedre. Møder du en vagt fra Vasik, møder du helt sikkert en myndig, handlekraftig og serviceminded person, men også en person med overskud til smil og hjælpsomhed.

En af vores filosofier er, at ”rette mand/kvinde på opgaven”, er afgørende for et godt resultat. Vores medarbejdere besidder tilsammen, i kraft af deres uddannelsesmæssige baggrunde, en stor viden og kompetence, som vi udnytter i de ydelser vi tilbyder. Som eksempel herpå, har vi vagter der er uddannede livreddere. Bestilles vagtpersonale til en havnefest er det således oplagt, at vi tilbyder at stille med en vagt der samtidig er livredder. Vasik kan på den måde tilbyde kunden en specialiseret løsning.

På samme måde har vi indgået ”partnerskab” med flere af vores kunder om løbende uddannelse, relateret til de specifikke opgaver der løses hos den enkelte kunde. Således har mange af vores medarbejdere været på kursus i ”Kommunikation og konflikthåndtering” og andre har været på et køreteknisk kursus. 

For visse typer af opgaver, sammensætter vi sammen med kunden den profil der ønskes for vagtpersonalet, og der benyttes kun det personale som kunden godkender. Det sikrer at vi leverer den ydelse og den profil der forventes og kræves af kunden.


Fakta

Som vagt i Vasik har man indflydelse på sin dagligdag. Løbende inddrages grupper af medarbejdere i projekter omkring ideer og udvikling.

Fakta

Alle vores medarbejdere er flere gange årligt på uddannelse og kurser. Sammen med flere af vores kunder udarbejder vi årlige uddannelsesplaner iht. de konkrete opgaver og den enkelte medarbejders udvikling.