Vasik står for VAGT og SIKKERHED. I Vasik kender vi hinanden; flere af os har arbejdet sammen i mere end 25 år og endnu flere igennem de seneste 10-15 år. Den stabilitet et langvarigt samarbejde gir og et stærkt bagland via Den Jyske Kontrolcentral, gør Vasik til et yderst stabilt, troværdigt og professionelt vagtselskab. 

Vores engagement kommer af en faglig stolthed og interesse for det arbejde vi udfører. Vi ønsker og lever for vagtbranchen, derfor søger vi hele tiden nye løsninger og måder at tænke på – uanset om det er store eller små ting vi ændre, bidrager de alle positivt til det gode samarbejde vi har med vores kunder.

Bl.a. blev Vasik allerede i 2004 det første ISO certificerede vagtselskab i Danmark, næsten 2 år før de næste af vores kollegaer blev certificeret. Vasik blev også det første vagtselskab der opfyldte kravspecifikationerne fra Forsikring og Pension omkring alarmudrykning.

Når vi påstår at vi er blandt de bedste større vagtselskaber i Danmark, er det ikke udtryk for vores egen selv opfattelse – men det vores kunder siger og skriver om os. 

Som med vores medarbejdere, har vi rigtig mange kundeforhold der strækker sig over mere end 10 års samarbejde.


Fakta

Guard4call

I år 2014 løste vi 361 akutte vagtopgaver, heraf blev ca. 30% bestilt med under 10 timers varselnog 20 % uden nogen form for varsel. Vi har siden 2012 ikke sagt nej til en opgave og du får besked ved 1. opkald – dvs. med det samme! Det kalder vi fleksibilitet og leveringsgaranti. Kontakt os for nærmere information om Vasiks Guard4call koncept.

Fakta

I år 2015 har Vasik vundet flere store udbud i størrelsen 700.000 -5.000.000 kr. i årlig ydelse og nogle af disse er en fortsættelse af afsluttet kontraktperiode. Ligeledes har vi indgået flere større aftaler om alarmudrykning.
Vi forventer den positive udvikling fortsætter i år 2016